På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Strömsundshjärtat

UPPTÄCK STRÖMSUND

Lyssna på sidan Lyssna

Hotell Åsgården

Storgatan 50, Hammerdal • Område: Hammerdal

Kategori: Hotell & pensionat, Konferens

Åsgården är ett litet familjeägt hotell i centrala Hammerdal, som ligger alldeles vid E45, sju mil norr om Östersund.

Vårt mål är att du ska känna dig som hemma hos oss med personlig service och fräscha rum till ett bra pris. Förutom hemtrevlig miljö får du även nära till natursköna omgivningar som kan ge både inspiration och avkoppling.

 

Hotellet har tolv rum, varav fyra enkelrum. För småbarnsfamiljer har vi två rum att erbjuda med både dubbelsäng och en bäddsoffa. Alla rum har egen tv, wc, dusch och kylskåp. Under er vistelse här ingår frukost och gratis wifi. Ni har även tillgång till bastu och mikrovågsugn.

Vill du boka konferens?

Vi har även konferensrum med 20 sittplatser och går självklart att möblera om för att passa just era behov. Hör av er till oss med önskemål kring er konferens så vi är förberedda på vad ni behöver.

Övrig information

Kontaktinformation/bokning

0644-510 10

info@taxi-hammerdal.se

Webb: www.hotellasgarden.se


Faciliteter och service

Konferens, Wifi

 

Information om tillgänglighet

Ingen uppgift.

Klicka för att se större bild.

Infopoint logga

InfoPoint

Vi är även en InfoPoint. Det är en enklare typ av turistinformation, där du som besökare kan titta förbi för att få inspiration och personliga tips om smultronställen, vägvisning och evenemang i närområdet.

Kontakta oss

Senast ändrad/granskad: