På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Strömsundshjärtat

UPPTÄCK STRÖMSUND

Lyssna på sidan Lyssna

Lia Ranch

Ankarvattnet 225, 830 93 Stora Blåsjön • Område: Frostviken

Kategori: Camping/stugor, Fiske, Vattenaktivitet

Lia Ranch ligger i nordligaste Jämtland på en idyllisk plats kallad Ankarvattsliden.

Här bedrivs ett mångsidigt företag med både vildmarkscamping, nötköttsproduktion, stugor, jakt och fiske samt kennel. Här kan du hyra en båt, fiska och vandra. Söker du lugn och ro, vill komma bort från stress och trafikbuller är Ankarvattnet ett mycket bra alternativ.
Campingen ligger intill sjön Ankarvattnet med en härlig badstrand med ett helt nybyggdt servicehus.

Camping

2014 utrustade vi vår camping med ett helt nytt servicehus med toaletter och dusch. Ny reception med lite försäljning samt större plats för husvagnar och husbilar samt helt nya elstolpar med mätare för säsongsuppställning. Det finns även en mysig grillkåta att krypa in i för att sitta under tak och grilla om det regnar.


Husvagnar och husbilar är välkomna från mitten av mars till och med november.

Tre stugor för uthyrning

Öringen och Rödingen är 28 kvadrat med fyra till fem bäddar i två sovrum, allrum, kök, dusch och toalett.


Timmerstugan är helt i timmer, med torvtak och färdigställdes för uthyrning 2018. Den har två enkelsängar samt bäddsoffa. Kök med spis, mikro och kylskåp. Toalett och dusch i servicehuset utanför. Vedkamin finns i stugan som sprider både värme och hög mysfaktor.

Fiske

Fisket i Ankarvattnet och älvarna runt om erbjuder ett fantastiskt fint fiske av enbart ädelfisken öring och röding. Vattensystemet har haft turen att klara sig ifrån regleringen, vilket leder till det fina fisket. Ankarvattnet ingår i Frostvikenkortet och Lia Ranch har försäljning av fiskekort och fiskeutrystning och båt- och kanouthyrning.

Övrig information

Kontaktinformation/bokning

Jimmy Olofsson, 070-621 59 28

liaranch@gmail.com

Webb: www.liaranch.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Faciliteter och service

Barnvänligt, Djur tillåtna, Båt

 

Information om tillgänglighet

Parkering, Handikapptoalett, Rullstol, Hörselslinga, Anpassat för synskadade.

Timmerstugan.

Öringen och Rödingen.

Husvagnscampingen.

Infopoint logga

InfoPoint

Vi är även en InfoPoint. Det är en enklare typ av turistinformation, där du som besökare kan titta förbi för att få inspiration och personliga tips om smultronställen, vägvisning och evenemang i närområdet.

Kontakta oss

Senast ändrad/granskad: