| Press

Strömsundshjärtat


VISIT STRÖMSUND


Lyssna på sidan Lyssna

Gäddede camping

Sagavägen 9 • Område: Frostviken, Vildmarksvägen

Kategori: Camping/stugor, Bad, Vattenaktivitet, Restaurang, Ställplats

Gäddede camping ligger vid stranden av Kvarnbergsvattnet, centralt i Gäddede längs Vildmarksvägen.

Gäddede är vackert inbäddat bland de jämtländska Frostviksfjällen och här kan du bo och trivas i en natt, en vecka, morgon som kväll under vår, sommar, höst eller vinter.

Om campingen

Här finns en året runt-öppen camping med både större och mindre stugor för självhushåll. Även ett antal enklare stugor för sommaruthyrning. Uppställningsplatser för husvagn och bil.


På campingområdet finns tempererat utomhusbad, kanoter, minigolf med mera. Här finns även en mysig restaurang med bar, för öppettider och meny– se campingens hemsida.

Nära till aktiviteter

Från campingen tar du dig snabbt och lätt ut i naturen. I området finns allt från fysiskt krävande aktiviteter, spänning, naturupplevelser och inte minst viktigt återhämtning efter ett krävande arbete.


Årstiden spelar ingen roll, något just för dig finns alltid att hitta. Vädret kan sätta begränsningar, särskilt på vintern, men när du minst anar det så slår vädret om och några timmar eller någon dags väntan kommer inte att spela någon roll för dig.

Övrig information

Faciliteter och service

Kiosk, Restaurang

 

Information om tillgänglighet

Parkering, Handikapptoalett, Rullstol

Infopoint logga

InfoPoint

Vi är även en InfoPoint. Det är en enklare typ av turistinformation, där du som besökare kan titta förbi för att få inspiration och personliga tips om smultronställen, vägvisning och evenemang i närområdet.

Kontakta oss

Senast ändrad/granskad: