| Press

Strömsundshjärtat


VISIT STRÖMSUND


Lyssna på sidan Lyssna

Camp Route 45

Camp Route 45, Fyrån 210, Hammerdal • Område: Hammerdal

Kategori: Camping/stugor, Restaurang, Ställplats

Camp Route 45 är en liten familjedriven camping intill Fyrån i Hammerdal, endast 500 meter från E45 (Inlandsvägen). Campingen har fritidshus, stugor, campingplatser, badplats och en liten restaurang.

Vi som driver campingen är en holländsk familj. Bo hos oss på Camp Route 45 i den underbara svenska naturen. Åk på en tur runt vildmarksvägen, paddla kajak eller vandra runt i den oändliga skogen.


Familjen van Pelt hälsar dig välkommen!

Camping

Camp Route 45 är öppet året runt. Vår campingplats har 21 elplatser, varav 8 ligger vid vattnet. Vi har även flera stugor, med eller utan dusch och toalett. Naturligtvis finns platser för tält, husbilar och husvagnar.


Servicebyggnad finns.

Vid campingen finns vår naturliga pool där du kan bada!


Aktiviteter

Vi har en lekplatsför de yngre barnen . Det finns en grillplats på campingen. Du kan hyra kanot eller kajak för att paddla kanot på Fyrån. Du kan vandra och åka längdskidor på vintern direkt från campingen.


Fiske

Som campinggäst får du fiska gratis i campingens egen å, Fyrån. Vi säljer fiskekort till fiskevatten i Solberg-Vikens fiskevårdsområde.

Restaurang

Vår lilla restaurang serverar hemmagjorda burgare och andra läckerheter. För öppettider kolla hemsidan eller våra sociala medier.


Om Hammerdal

Ammeråns och Vackermyrens naturreservat. Ammerån har många rastplatser med matlagningsplatser.

Vackermyren är känd för sitt utbud av vilda orkidéer på våren.


Från den 6 juni öppnar Vildmarksvägen och du kan ge dig ut på äventyr i norra Sverige. Strax söder om Östersund ligger en plats där du kan bevittna älgens majestät på nära håll och personligt, Älggården erbjuder älgturer hela sommaren, kolla in deras sida för datum tider.

 

Välkomna!

Övrig information

Kontaktinformation/bokning

Camp Route 45 , +46(0)70-607 68 92

info@camproute45.com

Faciliteter och servicet

Bussparkering, Djur tillåtna, Kiosk, Restaurang

 

Information om tillgänglighet

Handikapptoalett

Stugor vid sjön på campingen.

Infopoint logga

InfoPoint

Vi är även en InfoPoint. Det är en enklare typ av turistinformation, där du som besökare kan titta förbi för att få inspiration och personliga tips om smultronställen, vägvisning och evenemang i närområdet.

Kontakta oss

Senast ändrad/granskad: