På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Väder Strömsund

Nyheter och pressmeddelanden


Lediga jobb

+

Flytta hit

+
Inflyttarbild

Flytta till Strömsund

Om du väljer att flytta till Strömsunds kommun är det enkelt att ha en aktiv livsstil.

 

Vi är inte störst eller bäst, men vi är riktigt bra på flera saker. I små samhällen och byar är vi duktiga på att ta hand om varandra, barnen får en trygg uppväxt och du kan vara på jobbet ena dagen – och fånga storöringen i en vacker fjällsjö den andra.

 

Kontakta inflyttarservice

0670-167 20

Länk till inflyttarservice

Välkommen!

Evenemang

+
18
nov
STRÖMSUND
Föreläsning med Anders och Mia Lundgren: "10 år med Lundgrens", ni får följa deras resa från när de startade sin butik, barnen kom till världen. Glädje, bröllop, förfall med skador och sjukhus men också enorm euforisk glädje där de idag har 3 företag och en blomstrande verksamhet.De kommer också ha efter en kort paus gå djupare in på hur man äter och sköter sin kost med enkla redskap.Jaglandia - erbjuder massage, boka middag på Nordica med mera, se hemsida
18
nov
STRÖMSUND
Öppet hus på biblioteket Lördag 18/11 kl. 10-15Olika hantverk visas upp med sten, keramik, textil och trä, det kommer att finnas fika.
18
nov
STRÖMSUND
Lördagen den 18 november kl 10.30-16.30. Underhållning med Hansa, mingel och fika.Program för dagen.kl 10.30-11 Mingelkl 11 Officiell invigning och namngivning med bandklippning med Emma Borg och Susanne Hansson.kl 12 Straffläggningstävling och prova på-spelkl 13-14 Handboll, IFK Strömsundkl 14.15-15.15 Fotboll, IFK Strömsundkl 15.30-16.30 Innebandy, IFK StrömsundVarmt välkomna!
18
nov
STRÖMSUND
Julmarknad på Folkets hus Strömsund Lördag den 18 november kl. 11-15. Försäljning av hantverk och tunnbröd.Lotteri och serveringArrangör: Flåsjöjäntan
18
nov
STRÖMSUND
En berättarföreställning för de yngre barnen med inslag av allt möjligt. En himlastormande föreställning som innehåller lite av allt, lite cirkus, lite vers, lite sång, lite dockteater och dessutom en hel låda full med sagor. Och det är sagor om allting i universum, från det väldigt väldigt lilla till det riktigt stora. Förköp finns på Coop Strömsund eller hos marie.haglund@stromsund.se eller 0670-16262