På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Fimpar.

Den 1 november startar den första tävlingsomgången i kampanjan ”STOPP! Det är du värd!”. Den går ut på att minska bruket av tobak och öka folkhälsan.

Publicerad: 15 oktober 2017

Kampanj ska minska bruket av tobak

Den 1 november drar ”STOPP! Det är du värd”-kampanjen igång med en första tävlingsomgång. Kampanjen ska få rökare och snusare att sätta STOPP för bruket och upptäcka efter två månader att de garanterat blivit både piggare och rikare!

Kampanjen ”STOPP! Det är du värd” utmanar dig att sluta med tobak och erbjuder tre möjliga tävlingsperioder på två månader vardera. Du kan välja en av dessa perioder, eller alla tre. Väljer du alla tre deltar du i utlottning av bonusvinster. Bakom satsningen står de fyra nordligaste landstingen och Regionalt cancercentrum norr.

Startar 1 november

Kampanjen startar 1 november och du kan anmäla dig ända fram till sista oktober. Ta chansen att starta ett nytt, tobaktsfritt liv!

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Mejla till:

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 16 november 2017