Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna

Viktig information • Publicerat: | Coronaarkiv (historisk nyhet)

Covid-19: Det här gäller från och med 23 december

Folkhälsomyndighetens nya scenarier tyder på en ökad smittspridning som kan bli omfattande i mitten av januari. Därför inför myndigheten nu flera tillfälliga åtgärder. Från och med 23 december begränsar vi hur många som får vistas i kommunala idrottshallar och simhallar.

All idrotts- och träningsverksamhet i kommunala lokaler ska ske på ett smittsäkert sätt enligt gällande råd och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, kommunen och eventuella specialidrottsförbund.

Maxantal i idrottshallar och simhallar

Från och med 23 december begränsar vi återigen hur många som får vistas i kommunala idrottshallar och simhallar. Angivet maxantal i lokalerna gäller.

Till sidan: Det här gäller för idrotts- och träningsverksamhet

Rekommendationer till allmänheten

Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer till allmänheten innebär bland annat att alla ska undvika trängsel och att den som kan bör arbeta hemifrån. Råden i sin helhet finns på deras webbplats. Håll dig uppdaterad då de kan ändras utifrån hur smittläget utvecklas.

Folkhälsomyndigheten: Flera nya åtgärder vidtas den 23 december när smittspridningen väntas öka Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: