Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Kvinna promenerar.

Publicerad:

Vem tycker du ska få pris för årets folkhälsoinsats?

I år har vi förlängt ansökningstiden, så ta chansen att nominera den person du tycker ska få utmärkelsen Årets folkhälsoinsats. Skicka in din nominering tillsammans med en kort beskrivning. Vi behöver ditt förslag senast 7 november.

Folkhälsorådet uppmärksammar årligen de som på ett föredömligt och aktivt sätt har tagit initiativ till åtgärder som positivt påverkar folkhälsan inom Strömsunds kommun.

Vi vill med denna utmärkelse uppmärksamma och uppmuntra insatser inom området folkhälsa utifrån folkhälsoprogrammets utvecklingsområden.

Nominera senast 7 november

Vem tycker du ska få utmärkelsen 2021? Skicka in din nominering tillsammans med en kort beskrivning av genomfört arbete samt hur det under senaste kalenderåret har bidragit till en bättre folkhälsa utifrån folkhälsoprogrammets utvecklingsområden.

Skicka nomineringen till

Folkhälsorådet
Box 500
833 24 Strömsund

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: