Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Viktig information • Publicerat: | Corona

Covid-19: Det här gäller från och med 29 september

Den 29 september försvinner de flesta rekommendationer som gällt under pandemin. Vi har därför uppdaterat vår samlade information om covid-19 och vad som nu gäller i de kommunala verksamheterna.

Covid-19 är en sjukdom vi måste lära oss att leva med i samhället. När de flesta restriktioner nu försvinner – tänk på att fortsätta visa gott omdöme och stor hänsyn. Enligt smittskyddslagen har alla ett stort ansvar att inte sprida smittsamma sjukdomar vidare.

  • Ha fortsatt god handhygien.
  • Stanna hemma och testa dig vid symtom.
  • Vaccinera dig.

Särskilda råd för ovaccinerade

Är du ovaccinerad ska du följa Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd som innebär att du ska hålla avstånd till andra människor och särskilt undvika nära kontakter med personer i riskgrupp samt 70 år och äldre.

Det här gäller i kommunala verksamheter

På vår webbplats finns nu uppdaterad information om vad som gäller i kommunala verksamheter från och med den 29 september.

Till kommunens samlade information på www.stromsund.se/corona

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: