Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna

Musikerna Jonas Eriksson, Jesper Lindgren, Anna Ulin och sångerskan Camilla Karlsson.

Publicerad:

Mobil Kultur på väg i kommunen

Just nu åker sångerskan Camilla Karlsson och hennes tre medmusiker Jesper Lindgren, Anna Ulin och Jonas Eriksson runt i kommunens södra delar och underhåller på företag och olika kommunala inrättningar inom ramen för projektet Mobil Kultur i Jämtland.

Redan i juli månad nådde artisternas positiva energi många tacksamma lyssnare. Då besökte Camilla och hennes medmusiker särskilda boenden och offentliga platser i hela kommunen.


Mobil Kultur i Jämtland är en del av Region Jämtland Härjedalens satsning på Kultur och Hälsa. Krokom, Bräcke och Strömsunds kommuner har i samarbete med ABF och Camillas Kompetens beviljats medel från Region Jämtland Härjedalen för mobila kulturupplevelser. Tanken är att människor ska få ta del av kulturupplevelser på ett säkert sätt.

Konkret handlar det om sångerskan Camilla Karlsson och hennes tre medmusiker som åker runt i en buss, stannar på olika plaster och underhåller utomhus.


I slutet av september kommer Camilla och hennes band tillbaka och besöker då skolor och företag i kommunens östra och norra delar.

Läs mer om projektet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För mer information

Kerstin Pettersson, kultursamordnare, 0670-162 62

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

  • Ingen giltig användare vald.

Senast ändrad/granskad: