Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Vi behöver fler kontaktpersoner!

Som kontaktperson är du ett stöd och en vän för ett barn, en ungdom eller en vuxen. Ni träffas cirka en gång per vecka och gör saker tillsammans som den enskilde vill och tycker om. Till exempel promenera, fika, gå och handla eller liknande. Låter det intressant – hör av dig till oss!

Vård- och socialförvaltningen, Stöd och service, har ett ständigt behov av kontaktpersoner. Just nu främst i Strömsund, Backe, Hoting och Hammerdal.

Har du möjlighet att göra en insats?

Uppdraget kan se olika ut, beroende på den enskildes behov. En viktig uppgift är att bryta isolering genom gemenskap, hjälp till fritidsverksamhet samt ge råd och stöd i vardagssituationer. Du som söker ska vara minst 18 år.

Så anmäler du ditt intresse

Du behöver ingen speciell utbildning och får viss ersättning. Hör av dig till någon av kontaktpersonerna så berättar vi mer om uppdraget!

Vi behöver dig, välkommen med din anmälan!

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: