Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Kommunen söker enhetschef inom ekonomi

Är du utbildad inom ekonomi och vill arbeta som enhetschef? Då kan det vara dig vi söker! Sista ansökningsdag är 8 augusti.

Tjänsten som enhetschef är placerad i kommunledningsförvaltningen och direkt underställd biträdande förvaltningschef. Inom enheten kommer det att vara nio medarbetare, bestående av ekonomer och ekonomiassistenter. Ekonomienheten arbetar konsultativt i förhållande till organisationens förvaltningar och de två kommunala bolagen. Inom hela organisationen arbetar vi utifrån värdegrundsorden ansvar, delaktighet och respekt. I organisationen finns också ekonomichefen som är underställd kommundirektören.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljö­ansvar för åtta medarbetare. Ditt ansvarsområde är operativt med ansvar över enhetens leverans inom budget, redovisning, finansiering och förekommande arbetsuppgifter. Ditt ansvar är, förutom rent ekonomiska arbetsuppgifter, att utveckla enheten inom olika strategiskt viktiga förbättringsområden såsom digitalisering, rutiner i stort och kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning med inriktning ekonomi. Du har flerårig erfarenhet av ekonomiskt arbete och chefserfarenhet – gärna från en ekonomienhet. Då vi bland annat står inför ett byte av ekonomisystem, ökad digitalisering och i samband med detta förbättrande av rutiner inom enheten behöver du ha dokumenterat erfarenhet av förändringsarbete, gärna i projektform.


Som person är du trygg i ditt ledarskap, van att leda och fördela arbetet samt uppskattar att arbeta med utveckling av arbetsgruppen och verksamheten, med ett hälsofrämjande förhållningssätt.

Ansökan och kontakt

Du söker tjänsten via jeffersonwells.se där du laddar upp CV och personligt brev i pdf-format. Sök gärna så snart som möjligt då vi kan komma att inleda intervjufasen innan ansökningstidens slut.


Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult AnnaKarin Bergqvist.


Sista ansökningsdag: 8 augusti.

Läs mer om tjänsten och ansök på Jefferson Wells webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi välkomnar din ansökan!

Händer som formar ett hjärta.
Logotype: fyra färgade streck+Jefferson Wells

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: