Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Vi söker stödfamiljer och kontaktpersoner

Är du intresserad av att hjälpa till? Här finns möjlighet för dig som känner att de har tid och plats att hjälpa andra barn och deras föräldrar.

Vård- och socialförvaltningen, Stöd och service, söker familjer och personer som har engagemang och tid för uppdrag. Insatser behövs i hela kommunen.

Stödfamiljer till pojke och flicka i Strömsund

5-årig pojke: Vi söker en familj som under en helg per månad kan ta emot en 5-årig pojke för att avlasta familjen och skapa möjligheter till aktiviteter med övriga syskon.

15-årig flicka: Vi söker en familj som under två helger i månaden kan ta emot en 15-årig flicka.

Vi behöver fler stödfamiljer och kontaktpersoner!

Behovet av stödfamiljer och kontaktpersoner är stort i hela kommunen. Vill och har du möjlighet att göra en insats? Som kontaktperson fungerar du som en stödjande medmänniska och kamrat till funktionsnedsatta barn och vuxna. Ni träffas cirka en gång per vecka för att göra olika aktiviteter tillsammans. Du som söker ska vara minst 18 år.

Så anmäler du ditt intresse

Du behöver ingen speciell utbildning och får viss ersättning för uppdragen.

 

Ring så berättar jag mer!
Maria Brorsson, enhetschef, 0670-164 61, maria.brorsson(a)stromsund.se eller klicka på namnet i Kontakta oss-rutan för att skicka meddelande.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: