På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Quilty Jubileumsturné 25 år


Datum: – • Starttid klockan

Kategori: Bygdespel/Teater/Bio | Musik | Övriga evenemang

Välkomna till kulturcafé på Saga i Strömsund och njut till Quiltys 25 års jubileumskonsert!

Quilty bildades 1993 och är närmast att betrakta som levande legender på den irländska folkmusikscenen i Norden. Nu firar bandet 25 år och jubileumskonserten bjuder på det bästa från de gångna 25 åren, blandat med nya musikaliska pärlor och tidigare inte utgivna låtar. Extra allt i musikalisk högform! Med sitt sitt egenhändigt framslipade sound sätter bandet sin personliga prägel på den irländska folkmusiken.

Under åren som gått har Quilty hänfört sin publik på konserter, festivaler, via workshops, kör- och symfoniorkester-samarbeten och inte minst genom sina album ”A Drop of Pure”, ”I ́m Here Because I ́m Here” och ”Apples In Winter”. Till jubileumsåret har Quilty även gett ut ett fjärde album under namnet ”Quilty 25”.

Förköp: https://www.tickster.com

Förköpspris: ordinarie 180 kr innehavare av scenspass och ungdom upp till 20 år 150 kr.

Vid dörren: ordinarie 200 kr innehavare av scenpass och undgom upp till 20 år 170 kr.

Samarbete mellan Riksteatern Strömsund, Strömunsds kommun och Studieförbundet vuxenskolan

Quality 25 År

Quality 25 År

Om denna aktivitet

Senast ändrad/granskad: 13 november 2018