På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Kulturvecka i Strömsunds kommun


Datum: – • Starttid klockan

Kategori: Musik | Utställningar | Dagsprogram | Övriga evenemang

Något för alla när årets Kulturvecka drar igång i Strömsunds kommun. Kulturveckan pågår från lördagen 3 februari till måndagen 12 februari. Årets tema är möten.

Kulturveckan bjuder precis som vanligt på massor av aktiviteter. Allt från stort till smått och på flera platser i kommunen. Teater och musik för de små, föreläsningar, dans, film, teater, konstutställningar och Skaparverkstad är några exempel. Under invigningen på Allaktivitetshuset i Strömsund blir det lokal musik och uppträdande av Matti Norlin som under kvällen också får ta mot stipendiet till Hans-Erik Dahlgrens minne.

Se hela programmet under länken webbsida ; https://www.stromsund.se/download/18.5399332b160f029aedb9aca3/1517214361727/Affisch+program.pdf

Namnlös

Namnlös

Senast ändrad/granskad: 24 april 2017