Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna
Dator och mobiltelefon

Publicerad:

Byt till e-faktura och ha chans att vinna en vevradio

Nu lanserar vi en tävling för dig som på ett enklare och smidigare sätt vill betala dina räkningar från oss. Tävlingen pågår i sex månader med start i maj. Byt till e-faktura och ha chans att vinna en vevradio!

Vi vill uppmuntra dig som inte redan gått över till e-fakturor från oss på Strömsunds kommun att göra det. Att betala sina räkningar via e-faktura är enkelt och smidigt och du slipper hantera lösa pappersfakturor. Visste du att alla våra fakturor går att få som e-fakturor?

Vinn en vevradio!

Nu lanserar vi en tävling där du har chans att vinna en vevradio. Radion går att veva manuellt, den har också solcells- och batteridrift, ficklampa samt nödladdare för mobiler. Perfekt om du vill komplettera din krislåda!

Så gör du för att vara med

Det enda du behöver göra är att byta till e-faktura och skriva en motivering om varför du väljer att göra det. Även du som redan har e-fakturor från oss kan vara med i tävlingen. De bästa motiveringarna önskar vi använda i vår kommande marknadsföring av e-fakturor.

Sex chanser att vinna

Skicka in motiveringen senast den sista i respektive månad, det vill säga 31 maj, 30 juni, 31 juli, 31 augusti, 30 september och 31 oktober. Därefter utser vi sex vinnare som får ett personligt meddelande via mejl.

Till tävlingsformuläret

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

  • Ann-Louise Hansson
    Bredband- och digitaliseringssamordnare
    0670-161 64
  • Carina Wiik
    Biträdande chef för kommunledningsförvaltningen
    0670-161 27

Senast ändrad/granskad: