Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Pick-Up Service – ny modell för insamling av förpackningar

En ny tjänst för insamling av förpackningar finns nu att beställa av företaget TMR. Du anmäler dig själv via företagets webbplats.

TMR är ett företag som samlar in förpackningar som ligger under producentansvaret. TMR har tagit fram ett nytt koncept där de hämtar upp pappers-, plast- och metallförpackningar hemma i din bostad en gång i månaden.


Denna tjänst är tänkt att finnas i hela Sverige. Du anmäler dig som kund hos TMR och tjänsten ska vara kostnadsfri. Alla som är intresserade kan anmäla sitt intresse oavsett adress. Kommunen är skyldig att informera om tjänsten men är dock inte ansvarig så alla frågor hänvisas till TMR.

Mer information, intresseanmälan och kontaktuppgifter finns på TMR:s webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tre soppåsar.

Kontakta oss

TMR

Eastmansvägen 23

113 61 Stockholm

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: