Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Viktig information • Publicerat:

Vissa förskolor endast öppna för barn vars vårdnadshavare har samhällsviktig tjänst

Måndag 19 april och tisdag 20 april erbjuder vi i Hammerdalsområdet endast barnomsorg för de vårdnadshavare som anmält till kommunen att de har samhällsviktig tjänst. Detsamma gäller vid avdelningarna Ekorren och Haren på Rotnäsets förskola i Strömsund. Grevåkerskolans fritids, förskoleklass samt årskurs 1–9 är öppna som vanligt.

Utifrån Smittskyddets rekommendationer har kommunen beslutat att på grund av personalbrist endast erbjuda barnomsorg i Hammerdalsområdet för de barn där vårdnadshavarna har anmält att de har samhällsviktig tjänst. Förskolorna är därmed stängda för övriga barn måndag 19 april och tisdag 20 april.

 

Grevåkers fritidshem samt F–9 på Grevåkerskolan är öppna som vanligt.

Personalbrist på Ekorren och Haren

Även på Rotnäsets förskola i Strömsund, avdelningarna Ekorren och Haren, är det personalbrist och kommunen erbjuder måndag 19 april och tisdag 20 april endast barnomsorg för barn vars vårdnadshavare har anmält samhällsviktig tjänst.

Berörda vårdnadshavare har fått information.


Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: