Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Barn målar

Viktig information • Publicerat: | Coronaarkiv (historisk nyhet)

Påminnelse: Anmäl om du har samhällsviktigt arbete och behöver barnomsorg

Vi vill påminna dig med barn i förskola eller fritidshem att fråga din arbetsgivare om du arbetar med samhällsviktig verksamhet. Om du gör det har du rätt till barnomsorg även vid en stängning – om du anmält behovet till oss.

På grund av till exempel hög personalfrånvaro kan kommunen med kort varsel bli tvungen att stänga en förskola eller ett fritidshem. Då har vårdnadshavare med samhällsviktigt arbete fortsatt rätt till barnomsorg – om de anmält behovet till oss. Det gäller även den som inte har kommunal barnomsorg idag.


Läs mer och anmäl ditt behov

Fråga din arbetsgivare om du arbetar med samhällsviktig verksamhet och anmäl i så fall det till oss via blanketten på webbplatsen.

Läs mer om vilka som har rätt till barnomsorg och hur du anmäler ditt behov


Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Du kan följa kommunens information om coronapandemin på www.stromsund.se/corona

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: