Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Kommunal service

Vi vill utveckla nya sätt att behålla service i en glest befolkad kommun. Fram till 20 maj vill vi därför att du hjälper oss genom att svara på en enkät. På vilket sätt och vid vilka tider passar det bäst att kontakta oss? Vilka digitala tjänster har just du behov av? Ta chansen att påverka hur du kan ta del av våra tjänster i framtiden!

Det ska vara enkelt och tillgängligt för dig som medborgare att ta del av våra tjänster och komma i kontakt med oss. Vår strävan är att vara en 24-timmarsmyndighet. Därför vill vi utveckla nya sätt att behålla service i vår glest befolkade kommun. Det kan bland annat innebära fler digitala tjänster än idag.

Svara på vår enkät senast 20 maj

För att utveckla vår kommunala service behöver vi din hjälp! På vilket sätt och på vilka tider passar det dig att kontakta oss? Vilka digitala tjänster har just du behov av? Svara på vår enkät. Den berör alla som bor i kommunen och genom att delta har du chans att påverka hur du kan ta del av våra tjänster i framtiden. Vi hoppas på många svar så vi får ett bra underlag att arbeta vidare med. 


Vi behöver ditt svar senast 20 maj. Tack för hjälpen!

Till enkäten om kommunal service länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: