Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Viktig information • Publicerat:

Greveholms förskola stängd även 8 och 9 april

Greveholms förskola i Hammerdal är stängd veckan ut då personalen inte fått sina provsvar än. Vårdnadshavarna är underrättade.

Greveholms förskola har varit stängd tisdag och onsdag. Detta efter att en i personalen insjuknat i covid-19. Övriga medarbetare har testat sig, men provsvaren har inte kommit än och därför är förskolan stängd veckan ut, det vill säga även torsdag 8 april och fredag 9 april.

 

Vårdnadshavarna är underrättade.


Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: