Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Viktig information • Publicerat:

Greveholms förskola stängd tisdag 6 april och onsdag 7 april

Greveholms förskola i Hammerdal är stängd tisdag 6 april och onsdag 7 april. Detta efter att en i personalen insjuknat i covid-19. Vårdnadshavarna är underrättade.

Förskolan kommer att kontakta Smittskyddet vid Region Jämtland Härjedalen under dagen. Som en extra säkerhetsåtgärd stängs verksamheten tisdag 6 april och onsdag 7 april. Vårdnadshavarna är underrättade och kommer att få mer information från förskolan under dagen.


Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: