Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Viktig information • Publicerat:

Distansundervisning veckan ut för åk 7–9 på Grevåkerskolan

Eleverna i årskurs 7–9 på Grevåkerskolan i Hammerdal har distansundervisning veckan ut. Detta efter ett konstaterat fall av covid-19 hos en lärare på skolan.

En lärare på Grevåkerskolan i Hammerdal blev under förra helgen sjuk i covid-19. Efter kontakt med Smittskyddet fick de medarbetare som haft nära kontakt med den smittade möjlighet att snabbtesta sig under måndagen. Övrig personal fick göra självtester, så kallad screening, för att snabbt fånga upp eventuellt fler fall. De provsvar som kommit in har hittills varit negativa.

 

Som en extra säkerhetsåtgärd har eleverna i årskurs 7–9 distansundervisning veckan ut.


Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: