Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Victoria Tjernlund tillförordnad chef för barn-, kultur- och utbildningsförvaltningen

Från och med 5 mars är Victoria Tjernlund tillförordnad chef för barn-, kultur- och utbildningsförvaltningen. Hon arbetar idag som rektor och kommer att behålla det uppdraget. Rekrytering av ny förvaltningschef pågår.

Kvinna

Victoria Tjernlund.

Victoria Tjernlund efterträder Lars Thorin som lämnar Strömsunds kommun för ett nytt uppdrag. Han har varit skolchef och chef för barn-, kultur- och utbildningsförvaltningen sedan 2018.

Tar över 5 mars

Victoria Tjernlund tillträder som tillförordnad förvaltningschef 5 mars. Hon behåller sitt nuvarande arbete som rektor för Centralskolan i Hoting och Kyrktåsjö skola. Rekrytering av ordinarie förvaltningschef pågår.

 

– Jag hälsar Victoria varmt välkommen i sin nya roll och vill samtidigt tacka Lars för hans fina insatser och önska honom lycka till med sitt nya jobb, säger kommundirektör Anneli Svensson.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

  • Victoria Tjernlund
    Tf chef för barn-, kultur- och utbildningsförvaltningen, rektor Centralskolan och Kyrktåsjö skola
    0670-162 96
  • Ingen giltig användare vald.

Senast ändrad/granskad: