Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Susanne Hansson tog en ”selfie” med Kronprinsessparet efter mötet.

Viktig information • Publicerat:

Kronprinsessparet i digitalt möte med kommunstyrelsens ordförande

Kronprinsessparet hade idag ett digitalt möte med kommunstyrelsens ordförande Susanne Hansson, (S). Under mötet pratade de bland annat om kommunens hantering av pandemin men även om bredbandsutbyggnad och kompetensförsörjning.

– Det var ett mycket trevligt samtal. Det känns bra och hedrande att Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel är så genuint intresserade av hur kommunen hanterar corona-pandemin och de utmaningar den innebär, säger kommunstyrelsens ordförande Susanne Hansson.

Många ämnen kom upp

Mötet skedde digitalt under förmiddagen och samtalet kom också in på andra frågor som handlade om bredbandsutbyggnad, utbildning, kompetensförsörjning, näringsliv och besöksnäring.

 

– Kronprinsessparet kände till att vi har produktion av hus i både betong och trä och vi diskuterade i stort de utmaningar och möjligheter som finns i vår kommun.

Skickade med hälsning

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel skickade med en varm hälsning till alla kommuninvånare.Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: