Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Viktig information • Publicerat: kl. 11.13.14, 5 februari 2021

Tips på vinteraktiviteter i coronatider

Passa på att vara ute så mycket du kan nu i coronatider! I kommunen finns goda möjligheter till uteaktiviteter, bara din egen fantasi sätter stopp. Ta del av våra tips, packa en god matsäck och ge dig ut!

Kanske tycker du att det börjar kännas jobbigt att hålla i och hålla ut. Men det är fortfarande mycket viktigt att följa rekommendationerna om att till exempel begränsa sina fysiska kontakter och hålla avstånd till andra. Gör vi inte det är risken stor för en tredje våg, enligt Folkhälsomyndigheten.

Goda möjligheter till uteaktiviteter

Passa på att vara ute så mycket du kan nu i coronatider! Frisk luft och rosiga kinder är en verklig humörhöjare. I vår kommun finns goda möjligheter till uteaktiviteter. Då dina vanliga fritidsaktiviteter kanske är inställda just nu, vi vill uppmuntra till kreativa lösningar för att stärka hälsan och välbefinnandet.

Nya tips för en aktiv fritid

På vår webb har vi uppdaterat med nya förslag på vinteraktiviteter för en aktiv fritid i coronatider. Bland annat finns nu tips på pulkbackar och isbanor. Ut och njut!

Till sidan Aktiv fritid i coronatid


Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 5 februari 2021