Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Viktig information • Publicerat:

Fortsatt distansundervisning på Hjalmar Strömerskolan

Folkhälsomyndigheten har kommit med nya rekommendationer för gymnasieskolan. Utifrån dem har Hjalmar Strömerskolan beslutat att förlänga nuvarande distansundervisning till 5 februari. Från och med 8 februari sker en gradvis återgång till undervisning på plats i skolan.

Sedan i december har undervisningen på Hjalmar Strömerskolan skett på distans, med vissa undantag. I går beslutade Folkhälsomyndigheten att justera rekommendationen för gymnasieskolan. Justeringen innebär att undervisningen från och med 25 januari ska bedrivas som en kombination av fjärr- eller distansundervisning. Det lokala smittläget gör dock att den nya justeringen kan tillämpas lite olika i olika regioner.


Rekommendationen gäller fram till 1 april 2021.

Det här gäller på Hjalmar Strömerskolan

Nuvarande distansundervisning fortsätter till och med 5 februari. Från 8 februari sker gradvis återgång till närundervisning, det vill säga på plats i skolan.

 

Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: