Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna

Viktig information • Publicerat: | Coronaarkiv (historisk nyhet)

Fortsatt distansundervisning på Hjalmar Strömerskolan

Folkhälsomyndigheten har kommit med nya rekommendationer för gymnasieskolan. Utifrån dem har Hjalmar Strömerskolan beslutat att förlänga nuvarande distansundervisning till 5 februari. Från och med 8 februari sker en gradvis återgång till undervisning på plats i skolan.

Sedan i december har undervisningen på Hjalmar Strömerskolan skett på distans, med vissa undantag. I går beslutade Folkhälsomyndigheten att justera rekommendationen för gymnasieskolan. Justeringen innebär att undervisningen från och med 25 januari ska bedrivas som en kombination av fjärr- eller distansundervisning. Det lokala smittläget gör dock att den nya justeringen kan tillämpas lite olika i olika regioner.


Rekommendationen gäller fram till 1 april 2021.

Det här gäller på Hjalmar Strömerskolan

Nuvarande distansundervisning fortsätter till och med 5 februari. Från 8 februari sker gradvis återgång till närundervisning, det vill säga på plats i skolan.

 

Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: