På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Strömsundshjärtat

UPPTÄCK STRÖMSUND

Författarbesök: Marie-Louise Marc

Starttid: 11 februari, 18.00. Sluttid: 11 februari 2021, kl. 19.00.

Digitalt

Marie-Louise Marc är författare med en förkärlek för feelgood. Hennes senaste roman Juni, juli, halva augusti är en kärlekshistoria som utspelar sig på Storsjöhöjden fem mil från Strömsund.

Precis som huvudkaraktären Hanna i boken har Marie-Louise sitt hjärta i Jämtland där hon tillbringat sin barndoms somrar hos sin mormor på Raftsjöhöjden.

 

Marie-Louise har tidigare jobbat som journalist på bland annat ELLE, Amelia och Året Runt. När hon blev uppsagd i samband med en omorganisation bestämde hon sig för att förverkliga sin livsdröm. Hennes debutbok Bettys värld kom ut 2017. Tätt följd av Bettys val och Bettys resa.

 

Hon är bosatt i Stockholm, men far varje sommar upp till sin stuga i lilla byn Klumpen och odlar rötterna till Jämtland.

 

I sitt framträdande kommer Marie-Louise att berätta om var hon får inspiration till sina böcker, hur hon vågade ta steget till författardrömmen och varför bönder är så charmiga. Hon kommer att läsa ett avsnitt ur Juni, juli, halva augusti.

 

Juni, juli, halva augusti är framröstad till Årets feelgoodroman i FB-gruppen Feelgoodfredag som har 6 000 medlemmar.


Marie-Louise Marc är bosatt i Stockholm, men far varje sommar upp till sin stuga i lilla byn Klumpen och odlar rötterna till Jämtland.


Du tar del av författarbesöket via YouTube-kanalen Kultur- och fritid, Strömsunds kommun.


Länk till evenemanget kommer att publiceras här den 11 februari.


Övrig information

Kontaktinformation arrangör

Kultur- och fritidsavdelningen, Kerstin Pettersson, 0670-162 62

 

Webb:


Prisinformation

Gratis


Information om tillgänglighet

Kontakta oss

Senast ändrad/granskad: 21 januari 2021