Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Publicerad:

Kommunen har inte anlitat företag för att kontrollera fastighetsägares avlopp

Företaget Eld och Ventilation avloppsservice har under senaste tiden ringt fastighetsägare i kommunen för att kolla avlopp. Vi har fått till oss att de påstår att de arbetar på uppdrag av kommunen.
– Det stämmer inte, kommunen har inte anlitat detta företag, säger Richard Persson, chef för teknik- och serviceförvaltningen.

Vi vill uppmärksamma fastighetsägare på att företaget Eld och Ventilation avloppservice, som ringer och erbjuder koll av avlopp, inte arbetar på uppdrag av kommunen. Företaget ringer från ett 010-nummer och hittar de något fel kostar det 2.900 kronor.

Regler om telefonförsäljning

Det finns flera regler som skyddar dig som konsument och som företagen måste följa. För att ett avtal som ingås via telefon ska gälla behöver företaget få ett skriftligt godkännande från dig. Du har även 14 dagars ångerrätt.

Läs mer om telefonförsäljning på Hallå konsuments webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

  • Richard Persson
    Chef för teknik- och serviceförvaltningen/säkerhetsskyddschef
    0670-169 74

Senast ändrad/granskad: