Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna

Kommunalrådets inledningsord

Att få ett bra bemötande och överraskas av ”det lilla extra” gör hela skillnaden! Det behöver inte vara särskilt märkvärdigt, kanske bara att någon håller upp dörren till affären man ska gå in i eller att mötas av ett leende.

Susanne Hansson, kommunalråd.

Susanne Hansson.

Vi ska jobba smartare, och bli mer tillgängliga

Känslan av att man är välkommen värmer. Det handlar egentligen om vanligt folkhyfs och god uppfostran, men i en tid av stress kan dessa handlingar lätt glömmas bort. Alla vi som bor i kommunen måste hjälpas åt för att skapa trivsel och välkomna nya invånare. Ett samhälle som präglas av omtanke och tillit skapar trygghet.

Vi vill inte upplevas som krångliga

Strömsunds kommun har som ambition att ge alla invånare en god service och ett gott bemötande. Vid kontakt med kommunen ska du känna att du får hjälp och vägledning i ditt ärende och att det inte är krångligt.

Mer tillgänglig service är vårt mål

Vi står inför en ekonomisk utmaning med ökade kostnader och minskade skatteintäkter. Det innebär att vi måste göra saker smartare och mer effektivt för att kunna behålla vår service. E-tjänster och digitalisering kan göra vår service mer tillgänglig. Genom att erbjuda fler e-tjänster kan kommunkontoret vara öppet dygnet runt!

Vi är alla goda ambassadörer!

I dessa besparingstider är det lätt att glömma allt som är bra! Vi har en bra skola och barnomsorg, våra äldre får god vård och omsorg och vi har ett rikt föreningsliv som skapar meningsfull fritid. Våra duktiga företagare skapar arbetstillfällen och får hjulen att snurra. Vi har fantastisk natur utanför husknuten och slipper bilköer och förorenad luft. Låt oss tillsammans berätta om alla fördelar vi har i vår kommun. Vi är de bästa ambassadörerna för att öka inflyttningen!

Med önskan om ett gott 2020!


Susanne Hansson
Kommunalråd/kommunstyrelsens ordförande

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta kommunen

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: