På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Publicerad: 21 november 2020

Kommunen söker miljö- och byggchef

Vill du leda arbetet inom miljö- och byggavdelningen? Vi söker en beslutsam, engagerad, kommunikativ och synlig ledare. Som chef ansvarar du bland annat för miljö- och hälsoskydds-, plan- och byggfrågor. Sista ansökningsdag är 15 december.

Miljö- och byggavdelningen sköter tillsyn och beslutar om tillstånd inom områdena miljö, hälsoskydd och livsmedel. Vi handlägger och beslutar om bygglov, bygganmälan och upprättar detalj- och översiktsplaner. Underhåller byggnads- och adressregister samt kommunens geografiska informationssystem (GIS).

 

Vi sköter också handläggning och tillsyn av serverings- och tobakstillstånd samt ser till att företagen följer regelverken för försäljning av folköl och receptfria läkemedel. För närvarande arbetar 13 personer på avdelningen.

 

I rollen som miljö- och byggchef har du det övergripande ansvaret för verksamhetens budget-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöområden. Du ansvarar även för planering, uppföljning och utvärdering av verksamheten samt för att driva och utveckla arbetet inom densamma. Förvaltnings- och avdelningsövergripande samverkan är en viktig del i att utveckla vår kommun.


Intresserad? Då lämnar du din ansökan på Experis webbplats.

Läs mer om det spännande jobbet på Experis webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Händer som formar ett hjärta.
Experis logga

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 21 november 2020