På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Illustration av virus.

Viktig information • Publicerat: kl. 16.36.23, 19 november 2020

Beslut om skärpta allmänna råd i Jämtlands län

Idag den 19 november har Folkhälsomyndigheten efter samråd med bland annat smittskyddsläkare och länsstyrelsen i Jämtlands län, fattat beslut om skärpta allmänna råd. Syftet är att ytterligare minska trängsel och antalet kontakter mellan människor. Beslutet gäller till och med den 13 december 2020, men kan förlängas.

Besluten innebär i korthet att alla som vistas i länet uppmanas undvika fysisk kontakt med andra personer än de man bor tillsammans. Vi ska också undvika alla resor som inte går att göra inom ramarna för rekommendationerna.

 

Beslutet omfattar också skärpta allmänna råd för arbetsplatser och för verksamheter – som exempelvis butiker, köpcentrum och idrottsanläggningar.

Information om skärpta allmänna råd i Jämtlands län på 1177.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

För att bromsa spridningen av covid-19 är det viktigt att vi tillsammans hjälps åt och håller ut. Pandemin är långt ifrån över.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Hjälp oss att sprida information

Känner du någon som behöver få vår digitala information uppläst? Tipsa att de ringer 0670-164 00!

Saknar du skyltar och affischer på din arbetsplats?

Vi har gjort i ordning affischer, skyltar och illustrationer som du kan skriva ut och använda på din arbetsplats.

Här kan du hämta informationsmaterial

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 19 november 2020