Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Förskolans personal utbildar sig – då är förskolan stängd.

Publicerad:

Viktig information till dig som har barn på förskola

Kommunens förskolor har varje år fyra gemensamma kvalitetsdagar för all personal, det innebär att förskolorna är stängda dessa dagar. De vårdnadshavare som inte kan ordna omsorg för sina barn dessa dagar måste kontakta sin förskolechef senast 3 veckor innan kvalitetsdagen.

För att skapa förutsättningar för en god pedagogisk verksamhet i förskolan ordnar kommunen ett antal gemensamma kvalitetsdagar för all personal. I Strömsunds kommun har alla kommunala förskolor rätt till fyra dagar per år för planering, utvärdering och kompetensutveckling. Detta innebär att förskolorna har stängt de aktuella dagarna.


Under 2021 kommer förskolorna att vara stängda följande dagar:

  • 11 januari
  • 14 juni
  • 23 augusti
  • 1 november

Kan du inte ordna egen omsorg?

För vårdnadshavare som inte kan ordna omsorg för sina barn dessa dagar ordnar kommunen, vid behov, en öppen avdelning på lämpliga orter.

Behöver ni omsorg måste ni kontakta förskolechefen i ert område senast 3 veckor innan kvalitetsdagen, se kontaktuppgifter i Kontakta oss-rutan.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: