På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Röd boj ligger i vatten.

Publicerad: 15 oktober 2020

Inbjudan till kunskapskväll om cannabis 26 november

Är du intresserad av att få mer kunskap om hur du kan arbeta förebyggande mot användning av cannabis? Den 26 november arrangeras en gratis, digital kunskapskväll. Antalet platser är begränsat, anmäl dig redan idag!

Varmt välkommen till en kväll om cannabisförebyggande arbete i Jämtland/Härjedalen. Detta år med fokus på föräldraskapets möjligheter och betydelsen av andra viktiga vuxna i våra ungdomars närhet.

Digitalt och gratis

Kunskapskvällen sker torsdag 26 november klockan 18.00 till 20.00. Mötet är digitalt och det är gratis att vara med. Antalet platser är dock begränsat så anmäl dig snarast, som senast 6 november.

Programpunkter

  • Hur ser drogvanorna ut bland våra ungdomar?
  • Hur kan vi stärka föräldrar genom föräldraskapsstöd?
  • Föräldraförening mot narkotika informerar om sin verksamhet.
  • Att vara ung och välja bort droger. William Axelsson berättar om hur han själv valde bort droger och betydelsen av föräldrar och vuxna för att välja väg i livet.
  • Hur kan vi stötta våra ungdomar till att välja bort droger?

Mer information och anmälan på länsstyrelsens webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kunskapskvällen anordnas av Gruppen för cannabisförebyggande arbete i samverkan med Studenthälsan, Mittuniversitetet, Föräldraföreningen mot narkotika samt Åre kommun, Härjedalens kommun, Krokoms kommun och Östersunds kommun.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 15 oktober 2020