På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Publicerad: 23 september 2020

Har du problem i en nära relation?

Har du problem i en nära relation? Då kan du träffa vår familjerådgivare, som finns i Strömsund varannan tisdag. Ofta kan samtals­stöd hjälpa dig eller er att förstå och förändra.

Familjerådgivare finns i Strömsund tisdagar jämna veckor

Familjerådgivningen i Jämtlands län har filialmottagning i Strömsund och är i Strömsund tisdagar jämna veckor och erbjuder samtal för vuxna, par, syskon, föräldrar och enskilda som vill förbättra sina nära relationer.

Hur går det till?

Du eller ni som besöker oss kan få möjlighet till flera samtal med en och samma familjerådgivare för att få en god kontinuitet. Ett alternativ är ett engångssamtal, som kan arangeras med ganska kort varsel. Ambitionen är då att kunna erbjuda en tid inom en vecka.


Familje­råd­giv­ningen har sträng sekretess och för inga journaler. Familjerådgivarna är socionomer med vidareutbildning och lång erfarenhet.

Var hittar ni oss?

Huvudmottagningen finns i Östersund med filialmottagning i Strömsund på Näsvägen 4 (i det lilla gula huset bakom pastorsexpeditionen). Vi är i Strömsund tisdagar jämna veckor. Familjerådgivare finns i Strömsund tisdagar, jämna veckor.

Tidsbeställning och kontakt

063-15 02 50 eller mejla famjamtland@ostersund.se
Tänk på att inte mejla känslig information, skicka bara kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Läs mer om familjerådgivning

Gräsmatta med skugga av fyra personer.

Kontakta oss

Familjerådgivningen filial i Strömsund

Näsvägen 4

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 26 oktober 2020