På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Man på ett fjäll.

Är du utvald att besvara årets medborgarundersökning från SCB?

Publicerad: 14 oktober 2020

Tyck till i årets medborgarundersökning

Nu är det dags för höstens omgång av SCB:s medborgarundersökning. Är du en av dem som blivit utvald att svara på enkäten? Då har du nu möjlighet att tycka till om våra verksamheter och hur det är att bo och leva här.

Medborgarundersökningen är en enkätundersökning som Statistiska centralbyrån, SCB, genomför på uppdrag av Sveriges kommuner och regioner. I årets omgång deltar 100 kommuner och totalt 118.800 personer.

Svara på papper eller via webben

Om du är en av dem som blivit utvald att svara på frågorna har du nu möjlighet att tycka till om kommunens verksamheter och hur det är att bo och leva här. Du kan antingen besvara frågorna på pappersenkäten eller via webben.

Enkäten finns på flera språk

Webbenkäten går också att besvara på engelska, finska och spanska. Pappersenkäten finns även på arabiska, om du behöver den måste du kontakta SBC.

Svara i tid!

Beroende på om du svarar på pappersenkät eller webb är det olika datum för att uppgifterna ska komma in i tid.

  • Pappersenkät: Posta senast 28 oktober.
  • Webbenkät: Svara senast 3 november klockan 13.00.


För att få bästa kvalitet i undersökningen är det viktigt att så många som möjligt svarar, så ta chansen!


Frågor och svar samt till webbenkät för dig som blivit utvald att svaralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fakta om enkäten

Vad används mina svar till?

Dina svar används tillsammans med andras svar för att beskriva hur ni som bor i kommunen tycker det är att bo och leva i kommunen.

Vilka använder resultaten?

När SCB har samlat in svaren sammanställer dem de till statistik i form av tabeller och diagram. Statistiken används framförallt av ledningen i din kommun och kommunens förvaltningar.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 14 oktober 2020