Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Världskarta med röda virusar.

Viktig information • Publicerat: kl. 15.07.55, 13 augusti 2020

Kommunala lokaler fortsatt stängda

Strömsunds kommun utvärderar löpande de beslut vi tagit till följd av covid-19. Alla beslut om åtgärder tas för att fördröja smittspridning och nu har beslutet om att hålla kommunala lokaler stängda för allmänheten och offentliga tillställningar förlängts.

Från och med 16 mars är simhallar, sporthallar, bibliotek, samlingslokaler, Allaktivitetshuset Saga och Folkets hus i Strömsund stängda för allmänheten. De är stängda för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.


2 juli togs beslut att öppna gym i kommunala lokaler och att biblioteken kan öppna upp successivt.

Bibliotekets öppettider

Dessa lokaler är fortfarande stängda

Vi går in i en orolig tid när skolor startar och arbetsplatser öppnar upp igen efter semestern. Därför har kommunen förlängt beslutet om stängning till och med 1 oktober för följande kommunala lokaler

  • simhallar
  • sporthallar
  • samlingslokaler
  • Allaktivitetshuset Saga
  • Folkets hus Strömsund
  • turistinformationerna i Strömsund och Gäddede.


Beslutet kommer ses över igen den 1 oktober, då kommer ett nytt beslut om lokalerna ska öppnas eller om stängningsbeslutet förlängs. Precis som tidigare fortsätter skolans verksamhet som vanligt i lokalerna.


Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 4 september 2020