Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Världskarta med röda virusar.

Viktig information • Publicerat: kl. 08.25.53, 21 juli 2020

Nationella företagsakuten – kostnadsfri rådgivning för dig i akut behov

Nationella företagsakuten ger akut och kostnadsfri rådgivning till företag i hela landet som drabbats ekonomiskt av covid-19. Företagsakuten hjälper till i frågor som rör stöd och regelverk, finansiering, personal, juridik och hälsa. Oavsett fråga är ambitionen att ge så snabbt svar som möjligt.

Covid-19 har orsakat en akut kris hos stora delar av det svenska näringslivet. Den Nationella företagsakuten ska stödja och komplettera de företagslotsar, företagsakuter och företagsjourer som finns runtom i landet genom att vara ett kunskapsstöd. Den ska också vara en nationell företagsakut som stödjer företag i kris.

Så kontaktar du företagsakuten

Som företagare kan du kontakta företagsakuten via kontaktformulär, chatt eller telefon. Telefonnumret är 010-241 13 00 och det är bemannat vardagar klockan 8.00–16.00.

 

Den Nationella företagsakuten och webbplatsen drivs av Region Jönköpings län och finansieras via Tillväxtverket.

Till Nationella företagsakutenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Till kommunens samlade covid-information för företagare

 

Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 4 september 2020