Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna
Illustration med information om referensgrupp för smarta personresor.

Publicerad:

Gå med i referensgrupp – bidra till smarta och hållbara lösningar för personresor

Mindre mängd koldioxid och mer konkurrenskraftiga arbetsplatser, det är målen med projektet Testresenär – arbetsplatser inom Region Jämtland Härjedalen. Nu söker projektet deltagare till en referensgrupp. Vill du vara med kan du anmäla dig redan idag!

Fram till 2022 pågår projektet Testresenär – arbetsplatser inom Region Jämtland Härjedalen som vill bli bättre på att hitta smarta, jämlika och hållbara lösningar för personresor inom vår region.

Unika förhållanden

I Jämtland och Härjedalen reser vi ofta långt och ibland passerar vi både regiongräns och landsgräns. Turerna är inte så täta och vägarna inte alltid så breda eller raka. Ibland finns inga alternativ till bil och ibland tillåter klimatet inte en cykelfärd. Våra förhållanden skiljer sig ofta från andra delar av landet – då måste vi hitta lösningar som kan passa för oss.

Projektet söker deltagare till referensgrupp

För att hitta de bästa lösningarna vill projektet veta vad du som resenär tycker och tänker. Hur upplever du resandet? Nu har du möjlighet att dela med dig genom att gå med i en referensgrupp!

Vad innebär referensgruppen?

Som deltagare har du inga förpliktelser, utan du får helt enkelt några gånger per år en fråga per e-post om någon ny funktion, idé, lösning eller något annat, som du har möjlighet att lämna dina synpunkter eller kommentarer på. Det kan även komma en inbjudan att vara med på en workshop eller diskussionstillfälle vilket också är helt frivilligt att delta i.

Så anmäler du dig

Projektet söker referensgruppsmedlemmar inom alla olika åldrar, yrken, intresseorganisationer och från alla kommuner. Allt för att få ett så bra gränssnitt av vår befolkning i regionen som möjligt.

Till formulär för anmälan till referensgrupp Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer information om projektet Testresenär – arbetsplatser inom Region Jämtland Härjedalen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: