Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna
Anneli Svensson, kommundirektör.

Anneli Svensson, kommundirektör.

Publicerad: | Coronaarkiv (historisk nyhet)

Sommarhälsning från kommundirektören

Sommaren 2020 kommer inte att bli som någon annan sommar på grund av den pandemi vi är mitt uppe i. Det innebär både begränsningar – men även nya möjligheter!

Att vi inte kan resa som vi brukar gör att vi får chans att se på vår omgivning med nya ögon. Kanske upptäcker du en ny pärla i ditt närområde i sommar? Jag längtar just nu efter soliga dagar med sommarlätta moln, humlor och fjärilar och ett svalkande dopp!

Vi behöver återhämtning

I dessa tider när det mesta inte är som vanligt, behöver vi alla avkoppling och återhämtning. Men vi får inte koppla av från vårt allra viktigaste uppdrag – att fortsätta följa myndigheternas råd och rekommendationer! Håll i de goda rutiner du byggt upp under våren, kom ihåg att inte resa om du är sjuk och tänk på att semestra med sunt förnuft, fysisk distansering och omtanke om dina medmänniskor.

Kommunens arbete fortsätter

Även kommunen håller i och håller ut, vårt arbete fortsätter också i semestertider. Våra medarbetare gör en fantastisk insats för att du fortsatt ska kunna få en god kommunal service. Vi följer utvecklingen kontinuerligt och den stabsgrupp med nyckelfunktioner som arbetat med hanteringen av pandemin har nu varit igång sedan vecka 13. Du hittar all samlad information från kommunen via snabbadressen www.stromsund.se/corona

Till samlingssidan om corona

Ta hand om dig och ha en trevlig sommar!

Anneli Svensson
Kommundirektör

 

Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: