Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Tre elever med diplom.

Samuel Engström, Cedric Christ och Smilla Östergren på Hjalmar Strömerskolan fick ta emot utmärkelsen för Årets UF-företag i Strömsunds kommun den 10 juni.

Publicerad:

Grattis till Skirecycling UF – Årets UF-företag i Strömsunds kommun

Skirecycling UF är årets UF-företag i Strömsunds kommun. Onsdagen 10 juni fick Smilla Östergren, Samuel Engström och Cedric Christ på Hjalmar Strömerskolan ta emot utmärkelsen från kommunens enhet för näringsliv och utveckling. Stort grattis!

Sista veckan på vårterminen utsågs årets UF-företag i Strömsunds kommun av enheten för näringsliv och utveckling. Priset gick till Skirecycling UF och eleverna Smilla Östergren, Samuel Engström och Cedric Christ. Under året har de arbetat flitigt med företaget och affärsidén som går ut på att köpa in begagnad skidutrustning, slipa, valla och putsa till för att sedan sälja vidare till kund.

Läs hela nyheten på Hjalmar Strömerskolans webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: