Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Studentdagen är nära för eleverna på Hjalmar Strömerskolan. Vi önskar dem en fin avslutningsdag.

Viktig information • Publicerat:

Hjalmar Strömerskolan sänder delar av studentfirandet via Facebook

Torsdag 11 juni tar avgångseleverna vid Hjalmar Strömerskolan studenten. I år ser firandet inte ut som vanligt. För att fler ska kunna delta i festligheterna sänder skolan delar av firandet via sin Facebooksida. Sändningen börjar klockan 10.00.

På grund av pandemin sker Hjalmar Strömerskolans studentfirande på ett annorlunda sätt i år. Hela dagen är anpassad för att minska och fördröja risken för smittspridning av covid-19. Det innebär bland annat att antalet besökare i samband med utsläppet är starkt begränsat.

Sänder via Facebook

För att göra det möjligt för fler att delta i festligheterna sänder skolan delar av firandet direkt (live) via sin Facebooksida.

– Det här är en mycket speciell dag i våra elevers liv, och trots pandemin vill vi att den ska vara minnesvärd. Det här är en möjlighet för fler att kunna delta och dela upplevelsen med våra studenter, även om det måste ske digitalt, säger rektorn Heidi Sundelin.

Så gör du för att titta

Direktsändningen pågår mellan klockan 10.00 och cirka 10.45, då det blir sång, stipendieutdelning och tal av rektor.


Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: