På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


| Press

Strömsundshjärtat

UPPTÄCK STRÖMSUND

Lyssna på sidan Lyssna

Strömsunds camping om corona

Strömsunds camping har vidtagit ett antal åtgärder för att minimera riskerna att smittan sprids och för att du ska känna att du får en trygg vistelse hos oss. Du som är frisk är välkommen att bo hos oss!

Reser du med husvagn eller husbil är en stor fördel att du har möjligheten att kontrollera ditt eget boende och din närmiljö.


För att säkerställa en trygg miljö för både gäster och personal arbetar vi kontinuerligt med att förstärka städrutiner och anpassa vår anläggning efter den nya situationen. Städning dödar viruset och god handhygien hjälper till att hindra eventuell smittspridning, så att du även ska känna dig trygg i servicehus, serveringen vid campingkiosken och om du bokat stugboende.


Det är viktigt att alla följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd för att undvika smitta. Genom att vara noga med att hålla avstånd till andra människor i offentliga miljöer, tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, hosta och nysa i armvecket, undvika att röra vid ansiktet (ögon, näsa, mun), samt att stanna hemma när man är sjuk kan alla bidra till att minska risken för smittspridning.

Folkhälsomyndighetens allmänna råd för att undvika smittalänk till annan webbplats


Vad gör Strömsunds camping för att minska smittspridningen?

  • Personalen får löpande tydliga direktiv om vad som gäller för hygien- och städningsrutiner samt Folkhälsomyndighetens anvisningar.
  • Vi begränsar antal gäster/gästgrupper i receptionen till en åt gången och uppmanar till att man köar utanför receptionen, gärna i sitt eget fordon.
  • Vi har höjt frekvensen av vår städning, både i rum och i allmänna utrymmen (inklusive handtag, räcken och kortmaskiner).
  • Vi ser till att tvål och pappershanddukar finns tillgängligt på toaletterna.
  • Handsprit har ställts ut för våra gäster att använda.
  • Vi uppmanar all personal att stanna hemma vid minsta symtom på sjukdom.
  • Kris- och åtgärdsplan finns vid eventuell konstaterad smitta.

Hur ska jag som gäst agera om jag får sjukdomssymtom under min vistelse hos er?

Kontakta receptionen via telefon. Alla med symtom ska följa de riktlinjer som kommer från Folkhälsomyndigheterna för att förhindra att smitta sprids.

Mer information finns på 1177.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Följ kommunens information om coronaviruset. Här finns även länkar till myndigheternas information.

www.stromsund.se/corona

Kontakta oss

Strömsunds camping

Näsviken

833 24 Strömsund

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: