På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Viktig information • Publicerat: kl. 14.56.55, 2 juni 2020

Åshagens förskola öppnar igen 3 juni

Från och med onsdag 3 juni öppnar Åshagens förskola i Hammerdal igen för alla barn förutom de som har 15 timmar i veckan.

Sedan måndag 25 maj har Åshagens förskola i Hammerdal varit stängd på grund av hög sjukfrånvaro och stor personalbrist, vilket vi skrivit om i tidigare nyheter.

Personal frisk igen

Nu har vi återigen frisk personal tillgänglig. Det innebär att vi från och med onsdag 3 juni öppnar förskolan igen. Under denna vecka har vi kapacitet att välkomna alla barn vars vårdnadshavare inte kan ordna barnomsorg på egen hand. Barnen som går 15 timmar i veckan hoppas vi kunna erbjuda plats igen från och med nästa vecka.

 

Alla berörda vårdnadshavare är underrättade.


Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 2 juni 2020