På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Viktig information • Publicerat: kl. 16.13.17, 1 juni 2020

Greveholms förskola öppnar igen 2 juni

Från och med tisdag 2 juni öppnar Greveholms förskola i Hammerdal igen för barn vars vårdnadshavare har anmält att de har samhällsviktigt arbete. Provsvaren visar att ingen ur personalen drabbats av covid-19.

I torsdags stängde kommunen Greveholms förskola i Hammerdal på grund av hög sjukfrånvaro och stor personalbrist. För att utreda vad den höga sjukfrånvaron berodde på fick all personal testa sig för covid-19.

Negativa provsvar

Nu har personalens provsvar kommit och alla var negativa. Det innebär att vi från och med imorgon öppnar förskolan igen för de barn vars vårdnadshavare har anmält att de har samhällsviktigt arbete. Alla berörda är underrättade.

 

Det är ännu oklart när Åshagens förskola kan öppna igen, vi återkommer med information.


Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 1 juni 2020