Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna

Viktig information • Publicerat:
Uppdaterad: 13 juni 2020

Information om torghandel

Alla företag som anser sig kunna uppfylla Folkhälsomyndighetens rekommendationer om resor och avstånd är från och med 1 juni välkomna att boka plats för torghandel i Strömsunds kommun.

För att minska och fördröja smittspridningen av coronavirus tog Strömsunds kommun tidigare i vår beslut om att tillfälligt begränsa möjligheten till torghandel.

Företag måste följa gällande rekommendationer

Från och med 1 juni lättar vi på begräsningen och alla företag som anser sig kunna uppfylla Folkhälsomyndighetens rekommendationer är välkomna att boka plats.


Det innebär att

  • företaget ska se till att kunder håller avstånd i verksamheten
  • företaget ska följa de nya allmänna råden som gäller från 13 juni.

Uppdaterade föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smittspridning i samhälletlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Så bokar du torgplats

Bokning av torgplats sker via kundtjänst, 0670-164 17.

Information om torghandel i Strömsunds kommun


Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras generellt inte. Denna text är dock uppdaterad med de nya reserestriktionerna.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: