Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny
Lyssna på sidan Lyssna

Viktig information • Publicerat: • Uppdaterad: 13 juni 2020 | Coronaarkiv (historisk nyhet)

Information om torghandel

Alla företag som anser sig kunna uppfylla Folkhälsomyndighetens rekommendationer om resor och avstånd är från och med 1 juni välkomna att boka plats för torghandel i Strömsunds kommun.

För att minska och fördröja smittspridningen av coronavirus tog Strömsunds kommun tidigare i vår beslut om att tillfälligt begränsa möjligheten till torghandel.

Företag måste följa gällande rekommendationer

Från och med 1 juni lättar vi på begräsningen och alla företag som anser sig kunna uppfylla Folkhälsomyndighetens rekommendationer är välkomna att boka plats.


Det innebär att

  • företaget ska se till att kunder håller avstånd i verksamheten
  • företaget ska följa de nya allmänna råden som gäller från 13 juni.

Uppdaterade föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smittspridning i samhället Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Så bokar du torgplats

Bokning av torgplats sker via kundtjänst, 0670-164 17.

Information om torghandel i Strömsunds kommun


Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras generellt inte. Denna text är dock uppdaterad med de nya reserestriktionerna.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: