På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Viktig information • Publicerat: kl. 15.46.39, 14 maj 2020

Information om skolavslutning i grundskolan

Den 12 juni är det skolavslutning för alla elever från förskoleklass till årskurs nio. Den kommer i år att ske på annorlunda sätt på grund av covid-19.

För att minska risken för smittspridning sker årets skolavslutning för grundskolan den 12 juni utomhus och klassvis, utan närvaro av vårdnadshavare eller andra besökare.

Planering i skolorna

Varje skola planerar nu för hur de på bästa sätt kan skapa en fin och minnesvärd skolavslutning och samtidigt följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att hålla avstånd och begränsa större sociala sammankomster och fysiska kontakter.


Respektive rektor skickar ut mer detaljerad information om tid och plats för sin skolas avslutning.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 8 juli 2020