Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Lyssna på sidan Lyssna
Världskarta med röda virusar.

Viktig information • Publicerat:

Information om antal bekräftade fall inom vård och omsorg

Med start torsdag 7 maj publicerar Strömsunds kommun aktuella siffror över antal bekräftade fall av covid-19 inom vård och omsorg. Rapporteringen sker måndagar och torsdagar.

All information från Strömsunds kommun om covid-19 ska vara saklig och säkerställd. För att visa på omfattningen av bekräftade fall inom vård och omsorg redovisar vi antalet fall varje måndag och torsdag.


– Kommunens ambition är att vara så öppen det går med hänsyn till enskilda individer och sekretess, säger Anneli Svensson, kommundirektör.

Följer rutiner och riktlinjer

Vid smitta inom en verksamhet arbetar Strömsunds kommun i nära samverkan med smittskyddet på Region Jämtland Härjedalen för att förhindra vidare smittspridning. Vi följer de rutiner som finns i vår egen verksamhet och de riktlinjer Region Jämtland Härjedalen tagit fram. Det är smittskyddet som ansvarar för smittspårning.

Till sidan Antal bekräftade fall inom vård och omsorg


Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: