På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Publicerad: 22 april 2020

Vem tycker du ska få pris för årets folkhälsoinsats?

Nu har du möjlighet att nominera en person till utmärkelsen Årets folkhälsoinsats. Skicka in din nominering tillsammans med en kort beskrivning. Vi behöver ditt förslag senast 31 maj.

Folkhälsorådet uppmärksammar årligen de som på ett föredömligt och aktivt sätt har tagit initiativ till åtgärder som positivt påverkar folkhälsan inom Strömsunds kommun.

Vi vill med denna utmärkelse uppmärksamma och uppmuntra insatser inom området folkhälsa utifrån folkhälsoprogrammets utvecklingsområden.

Nominera senast 31 maj 2020

Vem tycker du ska få utmärkelsen 2019? Skicka in din nominering tillsammans med en kort beskrivning av genomfört arbete samt hur det har bidragit till en bättre folkhälsa utifrån folkhälsoprogrammets utvecklingsområden.

Förslag/ansökan ska i första hand avse insatser som genomförts under närmast föregående kalenderår.

Skicka nomineringen till

Folkhälsorådet
Box 500
833 24 Strömsund

Skicka in din nominering senast 31 maj.

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 22 april 2020