Till innehåll på sidan
Till huvudmenyn
Till undermeny

På www.stromsund.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Google translate

X

Översätt sida

Använd Google Translate för att översätta webbplatsen. Strömsunds kommun tar inget ansvar för att översättningen blir korrekt.


Viktig information • Publicerat: kl. 15.45.17, 17 april 2020

Förlängning av beslut gällande dagverksamhet och kommunala lokaler

Varje vecka utvärderar Strömsunds kommun besluten som tagits till följd av covid-19. Alla beslut om åtgärder tas för att fördröja smittspridning.

Dagverksamheten är fortfarande stängd

Med anledning av covid-19 har dagverksamheten för personer med funktionsnedsättning varit stängd sedan den 30 mars. Kommunen har tagit beslut att fortsätta hålla dagverksamheten stängd tillsvidare. Vi följer upp beslutet varje vecka och det kommer att upphävas så snart vi bedömer att det är möjligt.

Fortsatt stängning av kommunens lokaler

Från och med 16 mars är simhallar, sporthallar, bibliotek, samlingslokaler, Allaktivitetshuset Saga och Folkets hus i Strömsund stängda för allmänheten. De är stängda för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Beslutet gällde först och främst till den 13 april. Nu är beslutet förlängt tills vidare.


Observera: Nyhetstexterna är aktuella när de publiceras men uppdateras inte.

Fakta

  • 113 13 – nationellt informationsnummer för stora olyckor och kriser. Ring för frågor som inte handlar om sjukdomssymtom. Ring endast 113 13 om du inte kan hitta informationen på nätet.
  • 1177 – Ring 1177 endast om du behöver personlig sjukvårdsrådgivning. Använd inte detta nummer för allmänna frågor om coronaviruset eller om myndigheternas rekommendationer.

Alla kommunens artiklar om covid-19

Kontakta oss

Strömsunds kommun

Box 500

833 24 Strömsund

0670-161 00 (växel)

Kontakta gärna

Senast ändrad/granskad: 11 maj 2020